Yritys

ilmakuvaArvojamme ovat:

Osaaminen.
Vastuullisuus.
Kehittyminen.

Pidämme kiinni kestävän kehityksen periaatteesta!

Vuonna 1978 perheyrityksenä perustetun Paakkilan Konepaja Oy:n toiminta perustuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, joista useat ovat syventyneet partnership-suhteiksi. Yrityksemme vahvuutena on nopea ja aikataulun mukaan etenevä tuotantoprosessi. Se tapahtuu kokonaisuudessaan osavalmistuksesta kokoonpanoon, laadunvarmistukseen sekä koekäyttöihin.

Lähes neljä vuosikymmentä olemme pitäneet kiinni viimeisimpään teknologiaan satsaamisesta sekä tuotantomenetelmien kehittämisestä. Otimme jo 1988 käyttöön ensimmäisten alihankintayritysten joukossa hitsausrobottiasemat. Investoinnit plasma- ja kaasuleikkaukseen, CNC-särmäykseen, hitsausrobottiasemiin, vaakakaraisiin CNC-koneistuskeskuksiin sekä pintakäsittelylinjastoon ovat mahdollistaneet valmistuksen nopealla aikataululla alusta loppuun saman katon alla. Uusimpana investointinamme on Zeiss MMZG 20/30/20 3D-mittakone. Toimimme kustannustehokkaasti omissa reilun 5000 neliön tuotantotiloissa hyvien päivittäisten liikenneyhteyksien varrella Kuopion ja Joensuun puolessa välissä, lähellä Outokummun teollisuuskeskittymää.

Meidät on palkittu mm. Maakunnallisella yrittäjäpalkinnolla (1986), Vuoden Alihankkijana (Suomen Logistiikkayhdistys 1997), Maakunnan Vahvin 2007 (Suomen Asiakastieto 2007). Kuopion käsityö- ja tehdasseuruus myönsi Paakkilan Konepajan perustajille Kalervo ja Taija Huhtiselle kunniaporvareiden arvon 2015.

He esittelivät perheyrityksen kolmen sukupolven voimin, katso video.