Företag

ilmakuvaKunskap.
Ansvar.
Utveckling.

– vi håller oss till principen om kontinuerlig utveckling!

Verksamheten för Paakkilan Konepaja Oy, ett familjeföretag som grundades 1978, är baserad på långvariga kundrelationer, av vilka flera har utvecklats till samarbetsnivå. Företagets styrka ligger i en snabb och punktlig produktionsprocess som genomförs i företagets egna lokaler, från inledande materialbehandling till montering och testning av komponenter.

Under mer än tre decennier har vi satsat på att investera i den senaste tekniken och utveckling av våra tillverkningsprocesser. Redan 1988 var vi bland de första underleverantörerna att börja använda robotstyrda svetsstationer. Våra investeringar i gas- och plasmaskärning, cnc-edging, robotstyrda svetsstationer, horisontella CNC-mekaniseringscentran och finishing lines möjliggör snabba tillverkningsprocedurer från början till slut. Vi arbetar kostnadseffektivt i vår egen tillverkningsverkstad på 5000 m² som ligger lättillgänglig mellan Kuopio och Joensuu, nära industriområdet Outokumpu.

Vi har vunnit ett antal priser, som exempelvis Landskapspris för företag (1986), Årets underleverantör (Finska logistikföreningen 1997) och Bäst i landskapet 2007 (Finsk konsumentstatistik 2007).

De presenterade familjeföretag med tre generationer, se video.